ERP voor verhuur

ERP voor verhuur, daar moet u bij Offimac voor zijn

Verhuurbedrijven die efficiëntie zoeken hebben behoefte aan ERP software. En daarvoor kunnen zij rekenen op ons!

Want onze ERP voor verhuur is software die u kan laten groeien volgens uw wens.

ERP op maat van verhuurbedrijven

Met onze verhuursoftware kan u doorgroeien naar een zeer uitgebreide ERP. Want onze ERP voor verhuur is modulair opgebouwd. Zodat u stap voor stap kunt schakelen wanneer u wilt. Want zoekt u moderne ERP voor verhuurbedrijven? Dan is deze ERP de oplossing die u nodig heeft!

Ons bedrijf is al 40 jaar actief in ERP software. En daardoor weten wij wat verhuurbedrijven nodig hebben. Omdat iedere onderneming anders is moet ook iedere ERP op maat afgestemd kunnen worden. Bij ons kunt u dus uw ERP voor verhuur zelf samenstellen met modules volgens uw wens. En kan u verder uitbreiden naar nog meer functionaliteit. Want dat kan met extra software zoals planning, apps en zelfs maatwerk. En wij zorgen voor een naadloos werkend geheel! Zodat u kort op de bal kunt spelen.

 

Wat zit er in Offimac ERP voor verhuur? En waarom zou u dit overwegen?

Een ERP-software of voluit een Enterprise Resource Planning software is geïntegreerde bedrijfssoftware. En daarmee kan u heel uw bedrijf aansturen. Want een ERP heeft modules voor alle afdelingen. En de Offimac ERP voor verhuur brengt alle bedrijfsgegevens op overzichtelijk samen. Daardoor kan uw bedrijf transparanter, efficiënter en sneller werken. En bovendien vermijdt u hiermee dubbel werk, wat geld bespaart.

Bij ERP voor verhuurbedrijven van Offimac kiest u voor een hogere efficiëntie voor heel uw bedrijf. Omdat alle afdelingen beter kunnen samenwerken als ze verbinden zijn via een gemeenschappelijk softwaresysteem. En de ERP software zorgt voor uniforme data en betere communicatie.  Voor elke mogelijke afdeling binnen uw bedrijf bestaat een passende module die naadloos in het ERP-systeem past. Dit zijn enkele van onze modules:

N

CRM

N

Aankoop

N

HRM

N

Marketing

N

Boekhouding

N

Services

N

Logistiek

N

Voorraad

N

Verhuurbeheer

N

Verkoop

N

Bankieren

N

Projectbeheer

N

Financiën

N

Planning

N

Contractbeheer

N

Rapportering

N

Urenregistratie

N

Track and Trace

Waarom is Offimac de juiste partner voor verhuurbedrijven op zoek naar ERP voor verhuur?

De keuze van de juiste partner is cruciaal. Want u wilt niet alleen kiezen voor een leverancier die garant staat voor kwaliteit en zekerheid. U wilt topkwaliteit als u ERP voor verhuur zoekt. En goede software is daarvoor een essentieel onderdeel. Maar u kan ook best rekening houden met een aantal andere factoren. Zo is het belangrijk om te kiezen voor een partner die u na de implementatie van de nodige service voorziet. Want goede service na verkoop is een must wanneer u kiest voor ERP bedrijfssoftware. En ook de juiste begeleiding en opleiding van uw mensen is doorslaggevend. Kortom: kies voor een partner die naast goede ERP software ook goede diensten biedt.

Offimac is die geschikte partner die voldoet aan alle eisen. En die bewezen heeft dat ze thuis is in ERP.

Aarzel ook niet om een kijkje te nemen op onze website. En om het verhaal van een aantal tevreden klanten eens na te lezen. U leest het allemaal op onze website: www.offimac.be/klanten

 

N

Ervaring

N

1 Aanspreekpunt voor al uw ICT

N

ISO 9001

N

Onmiddellijk implementeerbaar

N

Professioneel

N

Vaste contactpersonen